Reclaimed timber beams accent the barnlike common room at Lynn and Sir Evelyn de…

Reclaimed timber beams accent the barnlike common room at Lynn and Sir Evelyn de Rothschild’s Martha’s Vineyard, Massachusetts, home, which was built by Rivkin/Weisman Architects and decorated by Mark Cunningham; the landscape design is by Horiuchi Solien. Circa-1930 lanterns (one is pictured) from Ann-Morris hang from the ceiling, and an artwork by Callum Innes is mounted above the fireplace.

We are want to say thanks if you like to share this post to another people via your facebook, pinterest, google plus or twitter account.
Right Click to save picture or tap and hold for seven second if you are using iphone or ipad.

Source by : architecturaldigest.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here